OM PETERS EVENEMANG

Peters evenemang är en verksamhet som jag, Peter Karlsson tänkt att lägga lite tid på framöver.
Jag har en passion för att uppleva saker, det kan vara allt från att besöka gamla byggnader, lyssna på människor som varit med om en massa saker, till roadracing- som är ett annat stort intresse som jag följt både på tv och
live under många år. 

Detta intresse har gjort att jag träffat väldigt många trevliga och intressanta personer genom åren.
Det har fått mig att vilja skapa tillfällen som gör att inte bara jag, utan även flera som likt mig tycker om att träffas för att få lyssna och se på allt från gamla filmer, bildspel, föreläsningar, till att åka och uppleva racingtävlingar, marknader, mässor osv får möjlighet till det.

Jag har varken några ekonomiska resurser eller förhoppningar på att "bli något" yrkesmässigt,
så jag startar detta inom ramarna för enskild näringsverksamhet.
Det kan nog passa mig bra, eftersom att det är viktigt för mig att det jag hittar på ska passa så många som möjligt och inte behöva kosta skjortan för att delta. Kompiskänsla och trevligt umgänge är viktigt för mig.

Jag heter som sagt Peter Karlsson, är gift med Lena och tillsammans har vi 2 snart vuxna döttrar: Linn och Hanna (det är de som hjälpt mig med denna hemsida). Vi bor i Sköllersta, 2,5 mil söder om Örebro.

Då jag förutom familjen även har ett arbete att sköta så är det mail som gäller vid all kommunikation.
Självklart ringer jag upp om det behövs, men alltsom oftast så funkar det med mail. Jag kommer svara på mail så snabbt jag kan.
Och vem vet, det är ju inte så säkert att jag kommer hitta på speciellt många "evenemang" eller att så många kommer vilja vara med.  :-)
Men då jag hoppas och tror att vi är många som har liknande intressen tänker jag ge detta ett
försök så får vi se vart det leder.  Det känns skoj att få testa om mitt intresse kan få utvecklas tack
vare detta steg.

Hemsidan kommer nog inte uppdateras speciellt ofta, men hittar jag på något så är det här jag lägger ut information om det.

Intresserade får gärna maila mig sin mailadress, petersevenemang@gmail.com då kan jag även maila eventuella evenemang som dyker upp.
Sedan är det en förutsättning att någon hittar till sidan, så ni som uppenbarligen gjort det, får gärna tipsa bekanta.  :-)

Med vänlig hälsning  Peter